''Nu ko, gatavosim!'' Lieldienu cīņa - veģetārietis pret pārliecinātu gaļēdāju!

''Nu ko, gatavosim'' Lieldienu speciālizlaidumā patiesi krāšņs sastāvs! Par Tavu Lieldienu omu parūpēsies ētera personība Ansis Klintsons ar sieviņu Montu un savdabīgais komiķis Kozmens ar draudzeni Justīni. Lai saulaini un skaisti Lieldienu svētki!

 

Ansis Klintsons ir televīzijas personība un mūziķis. Ansis plašākai sabiedrībai kļuva atpazīstams kā laika ziņu moderators kanālā TV3, taču šobrīd viņš vada raidījumu “Preses Klubs” kanālā RīgaTV 24. Ansis savulaik muzicējis grupā Logo, kas pirms 3 gadiem apvienojās jaunā sastāvā – NLO. Šobrīd Ansis mācās par sertificētu fitnesa treneri un viņš atzīst, ka uzturā gandrīz lieto tikai gaļu.

Kozmens jeb Mārtiņš Kozlovskis ir komiķis, improvizācijas teātra aktieris, raidījumu un pasākumu vadītājs un pankroka grupas līderis. Kozmens vadījis tādus raidījumus kā “Īsakūd Latgolā”, “Ciemos” un “Rīgas stila pavēlnieks”. Viņš arī muzicējis sportpanka grupā “Rīta Stienis”, kā arī piedalījies “Supernovā” kopā ar grupu “Dziļi Violets”. Mārtiņš atzīst, ka viņam ļoti patīk vēsture, un savu stilu aizgūst no tās. Kozmens ļoti lepojas ar to, ka ir latgalietis un cenšas runāt latgaliski jau no bērnības, kā arī viņš ir veģetārietis un pats gatavo tikai tad, kad ir nepieciešamība.

1. Pamatēdiena sastāvdaļas:

250 g svaiga tunča fileja

100 g sojas mērce

2 ēd. k. balzamiko

1 zariņš rozmarīns

1 ēd. k. kaperi

2 gab. sarkans sīpols

1 ēd. k. marinēts ingvers

1 ēd. k. Green Hive medus

1 tējk. brūnais cukurs

1 ķekars ķiršu tomāti

200 g gurķis

100 g redīsi

2 ēd. k. saulē kaltēti tomāti

sāls

pipari

eļļa

maurloki

dīgsti

2. Papilduzdevuma sastāvdaļas:

2 gab. banāni

1 glāze pilngraudu pārslas

1 tējk. soda

½ citrons

sēklas

žāvēti augļi

kanēlis

cukurs

Paldies mūsu atbalstītājiem - Biovela un Green Hive!

Produktu sarakstu sagatavoja ''Mālpils Muižas'' šefpavāre Aija Gabrāne un Anete Straume

21/04/2019
Atstāt komentāru

Lūdzu, uzgaidiet...