''Nu ko, gatavosim!'' 15.raidījumā - uzstājas dāmas!

Šodien studijā skaistas, veiksmīgas un par sevi pārliecinātas dāmas! Skaistuma redaktore Una Ulme mērosies kulinārajās prasmēs ar stilisti Indru Salceviču. Vai mode ar pavārmākslu ies roku rokā?

Una Ulme ir žurnāliste. Žurnālistikā darbojos jau vairāk par 20 gadiem. Bijiusi Latvijas Televīzijas „Panorāma” reportiere un biznesa ziņu vadītāja. Darbojoties sabiedrisko attiecību sfērā, tika ievēlēta „Nacionālajā radio un televīzijas padomē”, bet pēdējos 7 gadus viņas aizraušanās ir mode un skaistumkopšana. Una izveidoja blogu “Ageless”, lai iedvesmotu sievietes dzīvot tā, kā viņas pašas vēlas, nebaidoties atšķirties un būt citādām. Žurnāliste skaidro, ka mūsu uzdevums nav visu mūžu izskatīties jaunām, bet gan justies labi savā vecumā. Šajā pavasarī Latvijas grāmatnīcās nonākusi Unas pirmā dzīvesveida un pašizziņas grāmata “Skaistumam nav gadu”.

Indra Salceviča ir  stiliste, kura par vadītāju un dalībnieku sapošanu gādā vairumā populārāko pašmāju televīzijas šovu. Indra ir autore blogam "Morethansize". ''Morethansize''  ir interaktīvs tiešsaites žurnāls par modi un skaistuma aktualitātēm, garšīgiem ēdieniem un inovatīvām idejām. Tas radīts sievietēm par viņām tuvām tēmām, ko bez kompleksiem baudīt arī tad, ja Tavs izmērs ir krietni virs 42. Indra ir aktīva sociālā tīkla Instagram lietotāja, kura ik dienas publicē dažādas sadzīves situācijas, kuras saistītas gan ar profesionālo jomu, gan ar privāto.

1. Sastāvdaļas

150 g vistas fileja

1 ēd. k. sojas mērce

1 ēd. k. kukurūzas ciete

1 tējk. Green Hive medus

1/5  gab. sīpols

čili

100 g ananass

60 g selerijas kāts

2 ēd. k. tomātu pasta

80 g rīsi

sāls

pipari

dīgsti

2. Sastāvdaļas: 

50 ml saldais krējums

50 ml kokosriekstu piens

20 g cukurs

želatīns

1 gab. laims

90 g svaigas ogas

5 g piparmētras

Paldies mūsu atbalstītājiem - Biovela un Green Hive!

Produktu sarakstu sagatavoja ''Mālpils Muižas'' šefpavāre Aija Gabrāne un Anete Straume

27/04/2019
Atstāt komentāru

Lūdzu, uzgaidiet...