Blogs

  • Palmu jumti, vēršu pajūgi, guajava un cigāri - Kuba kopā ar NUKO.lv

    Šī sērija mūsu ceļotājiem – Egonam Dombrovskim un Mārtiņam Opmanim - solās būt izaicinājumu pilna, jo savu roku nāksies pielikt gan palmu lapu jumta būvē, gan buļļu vadīšanā. Ja gribi redzēt ne tikai to, bet arī kā aug pasaulē labākā tabaka un kādus Latvijā neredzētus augļus var atrast Kubā, spied play un smelies iedvesmu savam ceļojumam.

    Vairāk 23/02/2018
  • Kuras kaķu smiltis vislabāk izvēlēties Tavam pūkulim? Veselības un higiēnas apsvērumi

    Patlaban lielveikali un zooveikali čum un mudž no dažādu “kaķu smilšu” piedāvājuma, - nu kā lai pūkaino četrķepu saimnieki neapjūk plašajā klāstā? Vai labāk ņemt cementējošās vai eko smiltis? Vai zilie, graudainie kristāliņi nekaitē kaķa veselībai, ja “muris”  tos apēd? Vaicājām veterinārārstei un veterinārās aptiekas speciālistei!

    Vairāk 20/02/2018
  • "Nu Ko, gatavosim?" atklāj steika pagatavošanas noslēpumus krodziņā "Pie Brāļa"

    Vai arī Tev šķiet, ka šis aukstais un ziemīgais laiks ir kā radīts pamatīgiem un gardiem gaļas ēdieniem? Ja tā, tad skaties raidījumu „Nu Ko, gatavosim?”, kurā šoreiz dosimies meklēt īsto recepti gaļas cienītāju kulta ēdienam – steikam. Lai atklātu šī garā ēdiena pagatavošanas noslēpumus, raidījuma vadītāja Kristīne devās uz krodziņu Pie Brāļa kas atrodams Siguldas šosejas malā, Vangažos (blakus pazīstamā alus „Brālis” brūzim). Omulīgajā krogā ir padomāts par atmosfēru visai ģimenei, turklāt apmeklētājus sestdienās priecē arī dzīvā mūzika. Šeit Kristīne sastapa šefpavāri Noru Egli, kura atklāja un parādīja laba liellopa steika pagatavošanas knifus un neparastu veidu, kā sacept kartupeli. Saldummīļi var lieki neraizēties, jo arī šodien mēs neiztikām bez deserta – tartaletes ar maskarpones sieru un ogām. Skaties raidījumu un uzzināsi arī to, cik neparastā veidā Nora kļuva par pavāri un kas viņu iedvesmo jauniem izaicinājumiem.

    Vairāk 18/02/2018
  • Ārā no Havanas un iekšā Kubas krāšņajā dabā – ceļo kopā ar NUKO.lv

    Vai esi gatavs siltās Kubas eksotikas devai šajā aukstajā piektdienā? Šodien kopā ar Egonu Dombrovski un Mārtiņu Opmani dodies ārā no Havanas ar slaveno Hershy’s vilcienu, nokļūsti zirga mugurā un izbaudi, kāda ir Kubas daba. Būs arī jauns ceļabiedrs, kuru Egons nekautrējās pielīdzina itāļu mafiozo, un citas neparastas tikšanās.

    Vairāk 16/02/2018
  • "Nu ko, gatavosim?" veselīga un sabalansēta ēdiena medībās kopā ar Food Factory un MaxSport

     

    Vai ir iespējams ēst sabalansēti un veselīgi, ja nav laika gatavošanai mājās? Atbildi uz šo un citiem jautājumiem, kā arī gardu un veselīgu ēdienu receptes šajā raidījumā meklēs Kristīne. Viņa Virtuves studijas (Rīga, Mūkusalas iela 72 b) telpās kopā ar Food Factory izveidotāju un īpašnieku Mārtiņu Iskrovu pagatavoja vistas fileju ar īpašu pastu un biezpiena plācenīšus, kā arī par veselīga ēdiena niansēm iztaujāja Food Factory uztura speciālisti Kristīni Podvinsku.

    Vairāk 11/02/2018
  • Holivudā filmētās “Annas Kareņinas” skaņu celiņa tenors uzstāsies Rīgā

    Tenors, kurš uzstājies Soču olimpiādē un iedziedājis skaņu celiņu filmai “Anna Kareņina”, uzstāsies ar romantisku koncertu Rīgā. Izlasi rakstu, atbildi uz jautājumu, piedalies konkursā un laimē divas biļetes uz koncertu.

    Vairāk 09/02/2018
  • Pagātnes stāsti un mistika Kubā kopā ar NUKO.lv

    Neviens ceļojums nevar tik saukts par īstu ceļojumu, ja tajā nav kā noslēpumaina, mistiska un mītiem apvīta, vai ne? Tieši šāds piedzīvojums Tevi gaida šodien, ja dosies līdzi Egonam Dombrovskim un Mārtiņam Opmanim, skatoties video.

    Vairāk 09/02/2018
  • Iepazīsties ar šiem Latvijā ražotajiem produktiem, ko novērtē gardēži!

    Prasīgajam pircējam vairs nudien nepietiek ar to, ka produkts ražots Latvijā – zinošie galdu klājēji raugās, ne tikai uz to, lai produkts būtu pašu zemē audzēts, lolots un pagatavots, bet arī, lai garšas ziņā tas ne kripatu neatpaliktu no citu valstu piedāvājuma.

    Vairāk 06/02/2018
  • Ideālā burgera medībās kopā ar Andri Libertu un KOOL

    Kurš gan no mums nav vismaz vienreiz dzīvē ēdis burgeru? Ja agrāk burgers skaitījās vien fast food  ēdiens, tad tagad tos vari atrast teju katrā otrajā restorānā. Tā nu šoreiz Kristīne devās ideālā burgera garšas meklējumos. Un viņas pavadonis šajā ceļojumā būs pavārs Andris Liberts, ko iepazinām „Nu Ko, gatavosim?” pirmajā raidījumā restorānā Simple. Viņš ir piekritis interesantai avantūrai un kļuvis par ēdienkartes autoru ātrās iepirkšanās veikaliem – kafejnīcām KOOL. Pirmā šāda kafejnīca Rīgā, Barona ielā 31 nupat vēra durvis saviem klientiem. Noskaties raidījumu un uzzināsi, vai pavāram ir izaicinājums radīt ideālo burgera recepti, kā arī daudz interesanta par jauno pašmāju konceptu KOOL. Protams, arī šoreiz neiztiksim bez saldā. Andris un Kristīne pagatavos un galdā cels kūciņu, kas Latvijā pēdējā laikā iemantojusi popularitāti. Kādu – to skaties video. Varam vien pačukstēt, ka, iespējams, tas ir vienkāršākais saldais ēdiens mūsu blogā, un varētu kļūt par Tavu iecienītāko.

    Vairāk 04/02/2018
  • Iedvesmai - pa pēdām Hemingvejam Kubā kopā ar NUKO.lv

    Šajā piektdienā piedāvājam turpināt ceļojumu pa krāšņo un vitālo brīvības salu - Kubu. Šoreiz aktieri Egonu Dombrovski un mūziķi Mārtiņu Opmani izdzīs no pārtikas veikala, abi satiks draugu un pavadoni Jozdjiku, ciemosies pie Hemingveja un mācīsies spēlēt kādu sporta spēli, kas Latvijā nav īpaši labi pazīstama. Izklausās initriģējoši? Noskaties video un redzēsi, ka garlaikoties mūsu ceļotājiem nudien nebija laika.

    Vairāk 02/02/2018

Lūdzu, uzgaidiet...